ضیافت افطاری

ماه رمضان ماه پیوند عمیق مخلوق با خالق یکتاست که این پیوند روحی و قلبی به وسیله روزه داری برقرار می باشد که او همه ی هم و غم خود را صرف کسب رضایت حق و دست یابی به کمال می کند.

به همین مناسبت مراسم افطاری دبیرستان دوره اول شهدای موتلفه با حضور دانش آموزان این مدرسه برگزار شد.

مجلس انس با قرآن کریم قبل از نماز جماعت که با حضور قاری محترم آقای علی بابایی (از مدرسین قرآن گذشته مدرسه ی موتلفه ) برگزار گردید.

و پس از آن نماز جماعت به امامت مدیریت محترم مدرسه جناب آقای خطیب دماوندی برگزار شد.

حضور دانش آموزان در صف نماز جماعت در کنار دبیران و همکاران مدرسه حال و هوای معنوی  را به وجود آورده بود.

جشن عاطفه ها

در جشن عاطفه‌ها دانش‌آموزان درس انسان‌دوستی، نیکوکاری و فرهنگ مهربانی و محبت را تمرین می‌کنند. باید پرچم‌دار ترغیب جامعه برای کمک به همنوعان خود باشیم و سرودهای انقلابی و پیام‌های حماسی و دینی را به دل کلاس‌ها، خانواده و جامعه ببریم و آحاد جامعه را متوجه مسئولیت بزرگ دینی انقلابی و اجتماعی کنیم.

برگزاری نماز جماعت
دين مقدس اسلام به اتحاد و اجتماع مسلمانان اهميت زيادي داده است چنان كه قرآن مي خواهد مردم اتحاد داشته باشند و از پراكندگي بپرهيزند. رسول اكرم ـ صلي الله عليه و آله ـ مي فرمايند: «يدالله مع الجماعة»دست (= قدرت و عنايت) خداوند با جماعت است. بنابر بعضي از روايات، وقتي عده اي جمع شوند و دعا كنند دعايشان به اجابت مي رسد.طبق روايت معتبري، اگر چهل مؤمن بر جنازه مؤمني حاضر شوند و به خوبي او شهادت دهند. خداوند متعال شهادت آنان را مي پذيرد و گناهان او را مي آمرزد.و بالاخره اينكه نماز جماعت از اموري است كه فراوان روي آن تأكيد شده است، و خواندن نمازهاي واجب، خصوصاً نمازهاي يوميه به صورت جماعت از مستحبات مؤكده (مورد تأكيد) مي باشد. و به قدري در فضل آن و در مذمت ترك كنندة آن تأكيد شده است كه نزديك است آن را به واجبات ملحق كند
تصاویر افطاری
تصاویر جشن عاطفه ها